Gulve – nyt eller renovering af gammelt

Er dit gulv begyndt at se trist og slidt ud? Så kan det være, det er på tide at lade en professionel give det en kærlig hånd.

Hos Lindblad Byg får du topprofessionelt arbejde – uanset om du har brug for renovering af det gamle eller skal have lagt nyt gulv.

Slibning af gulve

Ved renovering af trægulve, har du mulighed for at slibe det ned og efterfølgende behandle det. Ønsker du effektivt gulvarbejde af høj kvalitet, er du bestemt kommet til rette sted. Uden at gå på kompromis med kvaliteten, sørger vi for en effektiv behandling af dit gulv, så du hurtigt kan tage rummet i brug igen.

Oplev glæden ved et nyslebet trægulv og se, hvad det gør ved et rums stemning og udtryk. Bestil slibning af dit gamle trægulv allerede i dag på telefon 70 20 39 41 og lad det stå som nyt igen.

Vinylgulve – en verden af muligheder

Vinylgulve er utroligt lette at rengøre, da der ikke er nogen samlinger at tage højde for. Derudover er vinyl slidstærkt og velegnet til gulve med gulvvarme. Du får altså et taknemmeligt og anvendeligt gulv, som står imod lidt af hvert.

Ønsker du at gulvet skal have en bestemt struktur eller farve, har du mange muligheder med et vinylgulv. Udvalget er stort i både farver og struktur, så du har let ved at vælge et gulv, der passer til rummet.

Ring på telefon 70 20 39 41 og få en uforpligtende snak om dit gulv.